Summa Summa Summa Time (In My Will Smith Voice) πŸ˜

Well it’s officially summer and for our house that means a few weeks of summer camp is in order! Last year MJ attended a “regular” summer camp and though it started off well, we realized it wasn’t a good fit for MJ. In fact my daughter was so relieved when she found out he wouldn’t be at the same camp.  She said, “Some of the kids were mean to MJ mommy. I don’t want them to keep being mean to him.”  This year MJ is attending the YMCA special needs summer camp.  He’ll be participating in some academic work as well as social skills play, swimming, and field trips.  This is the most relaxed I have ever been with a summer camp program.  There is a low student to teacher ratio and everyone seems to be knowledgable about their job.  I’m praying that each day is a good one and that we can continue to use this camp in the years to come. 

#Weareonsummervacationbaby 

Advertisement

29 thoughts on “Summa Summa Summa Time (In My Will Smith Voice) πŸ˜

  1. Hi, Fab blog! I have just set up mine, but still in the very early stages – a few months old. Just making efforts to link in with fellow bloggers to improve our followers and get the word out there for us both. I would appreciate you having a peek at my blog, as I have published several posts. Feel free to like, comment, follow or just take a peek. Thank you πŸ™‚

    Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s